Fudo Terasz

T-HIDE NAPELLENZŐ

Cikkszám: FUDO-T-HIDE

Tokozott könyökkaros napellenző a minimál dizájn kedvelőinek. Egyenes vonalvezetésével képviseli a modern stílust, valamint a művészi egyszerűséget. Első ránézésre nehéz eldönteni, hogy a napellenző könnyed vagy masszív. A legmelegebb időszakokban biztosítja, hogy terasza legyen a legmegfelelőbb hely a kellemes beszélgetésekhez, a családi és baráti együttlétekhez. 

A nyári estéken sem kell behúzódnia lakásba a beépített LED világításnak köszönhetően. Szépségét a modern megvilágítás olyan magasságokba emeli, hogy könnyedén az épület legszebb dekorációs elemévé válik.  

A leengedhető drapériával megoldhatóvá válik az árnyékolás a tavaszi és az őszi időszakban is, mikor a nap alacsonyabban van. 

MŰSZAKI RAJZOK

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

    • Somfy kiegészítők – eső- és fényérzékelő – automatizáláshoz 
    • Somfy io intelligens motorral van szerelve, ennek köszönhetően okosotthonba integrálható 
    • Homlokcsőre szerelhető 3D-s szélérzékelő, mely a napellenző kilengését érzékeli és a kritikus értéknél behúzza, védve ezzel a terméket
    • LED lámpa: A T-CODE napellenző LED világítással egészíthető ki, mely a terasz tökéletes megvilágítását biztosítja kiváló fényminőség mellett. Így estéit is a szabadban töltheti. Telepítése lehetséges a falra szerelhető kazettára és / vagy az elülső profilra,  fényereje szabályozható, távirányítóval működtethető.
    • T-HIDE leengedhető drapéria: A T-Hide napellenzőhöz elülső textilárnyékoló rendelhető lehetővé téve a függőleges irányú árnyékolást is.  Mozgatása motoros, távirányítóval vezérelt.