Fudo Terasz

DSC_2614

A RESORT 300+ JAKUZZI A CSALÁDOSOK MASSZÁZSMEDENCÉJE

A Softub Resort 300+ jakuzzi a családok egyik legkedveltebb modellje. Puha falának köszönhetően a jakuzziban még a legkisebbek is biztonságosan pancsolhatnak, nem üthetik meg magukat.  A rendkívül kényelmes, pehelykönnyű masszázsmedence befúvói kiváló masszázsélményt nyújtanak. A Resort 300+ jakuzzi telepítéséhez nincs szükség speciális előkészületekre, beüzemelése szinte azonnal megvalósítható.

SOFTUB RESORT 300+ JAKUZZI

Férőhely: 5-6 személy
Külső átmérő: 200 cm
Belső átmérő 170 cm
Tömeg (vízzel): 1245 kg
Űrtartalom: 1100 liter
Befúvók: 6 db

 

Szűrés: külső egységgel
Kezelőpanel: digitális
Áramigény: 220V, 50Hz, 6 A

További méret, súly:
Magasság: 69 cm
Falvastagság: 15 cm
Hydromate motor súlya: 20 kg

Anyagfelhasználás:
Külső borítás: LeatherTex™ (bőrtextil)
Belső borítás: Syntex™ (Polybond)
Thermotető súly: 14 kg

Elektronikai jellemzők:
Színes LED világítás színállítással
Áramigény: 220 V / 240 V; 50Hz; 6A
Maximális energiafogy.: 800 W

PILLEKÖNNYŰ, ÉS INNOVATÍV


A medence teste
a látvánnyal ellentétben speciális, enyhén rugalmas habbal van megtöltve, ami igen erős tartást ad a masszázsmedencének. Ha egy közepes testalkatú hölgy a medence szélére ül, akkor a szerkezet alig nyomódik be a súly hatására – és mindemellett a jakuzzi tömege is rendkívül kicsi. Ennek eredményeként üresen még a hölgyek is áthelyezhetik a kertben, csak arra kell figyelniük, hogy tömör alapzatra kerüljön a medence. A medence melletti egységben található az áramoltató motor, ami egyedülállóan csendes működést biztosít, sőt az energiahatékonyság jegyében a motor hője is a víz felfűtéséhez járul hozzá. A különleges borítás selymes tapintású, sőt jobb komfort érzést ad, mint amit az akril jakuzziknál megszoktunk.

KÜLSŐ EGYSÉGEK

A jakuzzik gépészete a Softub esetén szintén a könnyű csatlakoztatás, és beüzemelés jegyében készült ilyen formájúra. A masszázsmedence kezelése és szűrőjének tisztítása is pofon egyszerű, csak heti 5 perc karbantartást igényel.

MINŐSÉGI ANYAGOK

A Softub minőségi alapanyagokkal készíti medencéit, melyek rendkívül ellenállók. Anyaguk időjárás és napfény álló, a cédrus külső padok strapabírók és kellemes tapintásúak, míg a rattan burkolat mindemellett légáteresztő is.

A SOFTUB BEMUTATÓ VIDEÓJA