Fudo Terasz

KUMO NAPELLENZŐ

Cikkszám: FUDO-KUMO

A KUMO egy tokozott napellenző, mely használaton kívül a tokba húzódik vissza. Ezáltal a termék védve van a külső hatásoktól (széltől, esőtől, portól). A KUMO tokozott napellenző a SHADELAB kínálatának egyik legnépszerűbb árnyékolója. Jellemzői a stílus és a funkcionalitás. A SHADELAB könyökkaros napellenzők közül a legnépszerűbb, a technológia és az elegancia tökéletes kombinációja. A környezettel és az azt körülvevő architektúrákkal tökéletesen harmonizáló KUMO a dizájn tisztaságának kifejezője: nincsenek csavarok, nem használnak műanyagot az oldalzáró elemeken. 

DAT SYSTEM

A DAT SYSTEM egy innovatív technológia.
Két alapvető előnye van:  

  • növeli a szövet tartósságát, hiszen mozgás közben a karokat folyamatosan eltartja a textiltől, megakadályozva ezzel a ponyva kopását. 
  • a karokban elrejtett speciális rozsdamentes acél lánc a ponyvát folyamatosan feszítve tartja, így az nem hasasodik be, függetlenül attól, hogy mennyire van kiengedve a napellenző. A kar geometriája úgy van tervezve, hogy a ponyva mindig ugyanabban a stabil, feszített állapotban legyen. 

MÉRETEK

Szerkezet méretei becsukott állapotban

Karok hossza és dőlésszöge

Konzolok mérete

OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

  • Somfy kiegészítők – eső- és fényérzékelő – automatizáláshoz 
  • Somfy io intelligens motorral van szerelve, ennek köszönhetően okosotthonba integrálható 
  • Homlokcsőre szerelhető 3D-s szélérzékelő, mely a napellenző kilengését érzékeli és a kritikus értéknél behúzza, védve ezzel a terméket