Fudo Terasz

Hot-Spring-Highlife-2019-Grandee-Ice-Gray-Driftwood-Lifestyle-Family

UNIVERZÁLIS ÉS HELYTAKARÉKOS

A HotSpring SX kényelmes kis helyigényű masszázsmedence, ami két ülőhellyel, és egy fekvőhellyel rendelkezik. Akkor ajánlható elsősorban, ha nem szánunk magas összeget erre a wellness eszközre, vagy ha egyszerre csak maximum hárman használnák a jakuzzit. A különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplex masszázst kapunk.

HOTSPRING SX JACUZZI

Férőhely: 3 személy
Méretek: 183 x 196 x 84 cm
Tömeg (száraz): 295 kg
Tömeg (vízzel): 1.400 kg
Űrtartalom: 870 liter
Befúvók: 17 db
Szűrőfelület: 30 sq ft.
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 16A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (6200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 18
XL Rotary Hydromassage jet: 1
Moto-Massage® jet: 1
Directional Precision® jets: 16

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

TÖKÉLETES SZOLGÁLTATÁSOK A KIS JAKUZZIBAN IS!

A HotSpring SX modell legkedvezőbb árú jakuzzik közé tartozik, de a gyártó ebbe a modellbe beleépítette egysoros motomassage rendszerét. A Motomassage egy különleges befúvó rendszer, amiben föl-le mozgó vízsugár masszírozza meg a gerinc melletti izmokat. Ez az eljárás hasonló érzést kelt, mint a kézi masszázs. Az SX modell beépített MP3 lejátszót is tartalmaz..

A JAKUZZI MASSZÁZSRENDSZERE

A Rhythm gondosan megtervezett fúvókákkal rendelkezik, amelyek célzottan irányulnak a megfelelő izomcsoportokra, testrészekre.

Testreszabhatja masszázst úgy, hogy a jetet a kereténél fogva elforgatja a megfelelő masszázsélmény érdekében.

Ezek a kicsi, erős fúvókák csoportokba vannak rendezve, és célirányosan mutatnak a megfelelő izomcsoportokra.

Ezek a forgó vízáramot adó jetek pulzáló érzést keltenek, amely egyedülálló élményt nyújt az masszázsra vágyóknak.

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.