Fudo Terasz

Hot-Spring-Highlife-2019-Grandee-Ice-Gray-Driftwood-Lifestyle-Family

STRIDE – KICSI ÉS TÖKÉLETES!

A HotSpring Stride három személyes, kis helyigényű jakuzzi. Ha egy masszázsmedencét csak ketten-hárman használnak, akkor felesleges lehet három férőhelyesnél nagyobb jakuzzit vásárolni. Visszavonult idős házaspároknak is javasolható. A különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplett masszázst kapunk.

HOTSPRING STRIDE JACUZZI

Férőhely: 3 személy
Méretek: 213 x 165 x 74 cm
Tömeg (száraz): 260 kg
Tömeg (vízzel): 1.350 kg
Űrtartalom: 850 liter
Befúvók: 18 db
Szűrőfelület: 30 sq ft.
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (6200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 20
XL Directional Hydromassage jet: 1
XL Rotary Hydromassage jet: 1
Rotary Hydromassage jet: 1
Directional Hydromassage jets: 3
Directional Precision® jets: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküliTV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

KICSI A STRIDE, DE ERŐS!

Ebben a kedvező árkategóriában a gyártó próbált közelíteni a magas kategóriák szolgáltatási színvonalához. Ez az oldalarányú jakuzzi a HotSpot termékkínálatot kiteljesíti, és akkor valóban érdemes elgondolkodni rajta, ha kevés hely áll rendelkezésre, de a masszázsélményről sem akarunk lemondani.

A JAKUZZI MASSZÁZSRENDSZERE

A Rhythm gondosan megtervezett fúvókákkal rendelkezik, amelyek célzottan irányulnak a megfelelő izomcsoportokra, testrészekre.

Testreszabhatja masszázst úgy, hogy a jetet a kereténél fogva elforgatja a megfelelő masszázsélmény érdekében.

Ezek a kicsi, erős fúvókák csoportokba vannak rendezve, és célirányosan mutatnak a megfelelő izomcsoportokra.

Ezek a forgó vízáramot adó jetek pulzáló érzést keltenek, amely egyedülálló élményt nyújt az masszázsra vágyóknak.

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.