Fudo Terasz

Hot-Spring-Highlife-2019-Grandee-Ice-Gray-Driftwood-Lifestyle-Family

FEJEDELMI MÉRETEK, ÓRIÁSI BELSŐ TÉR

A Prism a legnagyobb, legtágasabb HotSpring modell a gyártó kínálatában. A sorozatnak ez a tagja a nagy társaságok kedvelt medencéje. Rendelkezik fekvőhellyel is, illetve minden ülőhely a a fúvókák tekintetében a leggazdagabban  ellátott. Különleges megjelenésű és technikailag rendkívül kifinomult welness eszköz.

HOTSPRING PRISM JACUZZI

Férőhely: 7 személy
Méretek: 231 x 279 x 97 cm
Tömeg (száraz): 540 kg
Tömeg (vízzel): 3.090 kg
Űrtartalom: 1.999 liter
Befúvók: 73 db
Szűrési felület: 13 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz
20A + 16A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: MM db (9200 + 9000 ‘ 9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2 + 5,2 + 5,2
Motor fokozatok: 2 + 1 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 73
XXL Footwell befúvók: 1
XL Dual Rotary befúvók: 1
XL Single Rotary befúvók: 2
XL Directional befúvók: 3
Standard Dual Rotary befúvók: 7
Standard Single Rotary befúvók: 4
Standard Directional befúvók: 4
Rotary Precisio befúvók: 10
Directional Precision befúvók: 41

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás: 38
Megvilágított Vidro™ vízesés
Külső világítás

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

Az ülések íves, kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, meglepődünk milyen kényelmesek még száraz körülmények között is. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, és a sorozat teljesítményben nem marad el a Highlife jakuzziktól. Ezek a modellek változatosan, átgondoltan bővítik a kisebbektől a nagyobbak felé a medencék  masszázsszolgáltatásait.

HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

A BMW Group Designworks csapata segítségével készült lenyűgöző új Highlife jakuzzik a hidromasszázs jövőjét képviselik. Az innovatív technológiák és újítások révén teljesen új külső megjelenést kaptak. Ez jól felismerhető jegyeket jelent, mely a formázott sarkokkal és egyedülálló lebegő hatással teszi a HotSpring modelleket elegánssá és stílusossá.

A LIMELIGHT MASSZÁZSBEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst a folyamatos újításokkal fejlesztésekkel, olyannyira, hogy nem túlzás azt állítani, hogy sereghajtó a masszázsmedence gyártók világában. A masszázsbefúvók különbözőek lehetnek, és mind más-és-más célt szolgál, illetve a célnak megfelelően kerül kialakításra. A talpmasszázs fúvókák erősebbek, és például a vádlit masszírozók finomabb működésűek. A HotSpring fejlesztéseit szabadalommal védi.

Az izmok erőteljes, határozott masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

A kisebb méretű forgó fúvókák más hatást okoznak, mert kisebb kerületen forognak, így kisebb testfelület masszírozására szolgálnak!

A Standard befúvók közepes méretűek, és nagy hatékonysággal áramoltatják a vizet, mellyel jellemző módon a hátunkat masszírozzuk.

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyek a lagalapvetőbb típust jelentik a jakuzzik esetén.

A nagy méretű masszázsbefúvó intenzív masszázsélményt garantál, mely nagy felületen képes masszírozni ellazítandó hátizmainkat.

Alapfúvókának számít a közepes méretű klasszi­kus rotary jet, ami kiegészíti nagyobb mé­retű társát, és egyedi masszázs­élményt garantál.

Az XL Dual jelző arra utal, hogy a befúvó egyszerre két vízsugarat forgat körbe, így érzetben kétszeres frekvencián masszírozza fáradt izmainkat.

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.