Fudo Terasz

Hot-Spring-Highlife-2019-Grandee-Ice-Gray-Driftwood-Lifestyle-Family

ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM

A legsikeresebb Limelight modell a Flair. Ragyogó kagylószínű belső héjjal talán a legszemet­gyö­nyörköd­tetőbb látvány, főleg ha sötétben az éjszakai világítás is be van kapcsolva. Rendelkezik fekvőhellyel és három fejpárnával látta el a gyártó. A jakuzzi piacon az egyik leginnovatívabb dizájnnal rendelkezik, különösen tágas és elegáns.

HOTSPRING FLAIR JACUZZI

Férőhely: 6 személy
Méretek: 213 x 213 x 91 cm
Tömeg (száraz): 400 kg
Tömeg (vízzel): 2.150 kg
Űrtartalom: 1.270 liter
Befúvók: 43 db
Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz
20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (8200 + 8000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0 + 2,0
Induló teljesítmény (LE): 4,0 + 4,0
Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 41
XL Dual Rotary befúvók: 1
XL Single Rotary befúvók: 2
XL Directional befúvók: 1
Standard Dual Rotary 6
Standard Directional 2
Directional Precision 31

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás: 32
Megvilágított Vidro™ vízesés
Külső világítás

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

Az ülések íves, kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, meglepődünk milyen kényelmesek még száraz körülmények között is. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, és a sorozat teljesítményben nem marad el a Highlife jakuzziktól. Ezek a modellek változatosan, átgondoltan bővítik a kisebbektől a nagyobbak felé a medencék  masszázsszolgáltatásait.

A LIMELIGHT JELLEMZŐJE: A KIFINOMULTSÁG

A Limelight Sorozat közepes méretű medencéje a Flair, bár ha jobban megfigyeljük ezt a sorozatot, akkor a észrevehetjük, hogy a vékonyabb falvastagság miatt a hasonló méretű modellekhez képest belül több hely áll rendelkezésre. A vékony sugarakat lövellő szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

A LIMELIGHT MASSZÁZSBEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst a folyamatos újításokkal fejlesztésekkel, olyannyira, hogy nem túlzás azt állítani, hogy sereghajtó a masszázsmedence gyártók világában. A masszázsbefúvók különbözőek lehetnek, és mind más-és-más célt szolgál, illetve a célnak megfelelően kerül kialakításra. A talpmasszázs fúvókák erősebbek, és például a vádlit masszírozók finomabb működésűek. A HotSpring fejlesztéseit szabadalommal védi.

Az izmok erőteljes, határozott masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

A kisebb méretű forgó fúvókák más hatást okoznak, mert kisebb kerületen forognak, így kisebb testfelület masszírozására szolgálnak!

A Standard befúvók közepes méretűek, és nagy hatékonysággal áramoltatják a vizet, mellyel jellemző módon a hátunkat masszírozzuk.

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyek a lagalapvetőbb típust jelentik a jakuzzik esetén.

A nagy méretű masszázsbefúvó intenzív masszázsélményt garantál, mely nagy felületen képes masszírozni ellazítandó hátizmainkat.

Alapfúvókának számít a közepes méretű klasszi­kus rotary jet, ami kiegészíti nagyobb mé­retű társát, és egyedi masszázs­élményt garantál.

Az XL Dual jelző arra utal, hogy a befúvó egyszerre két vízsugarat forgat körbe, így érzetben kétszeres frekvencián masszírozza fáradt izmainkat.

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.