Fudo Terasz

Hot-Spring-Highlife-2019-Grandee-Ice-Gray-Driftwood-Lifestyle-Family

MAGAS KOMFORT, KÜLÖNLEGES ELRENDEZÉS

Négy személy befogadására alkalmas jakuzzi a Limelight Beam, mely egyben azt is jelenti, hogy mind a négy személy tágas saját térrel rendelkezik a fürdőzés közben. Kiváló választás akkor, ha egyszerre kevés személy fogja használni a masszázsmedencét, illetve ha kisebb medencét jó felszereltséggel szeretnénk vásárolni.

HOTSPRING BEAM JACUZZI

Férőhely: 4 személy
Méretek: 203 x 203 x 84 cm
Tömeg (száraz): 385 kg
Tömeg (vízzel): 1.755 kg
Űrtartalom: 1.115 liter
Befúvók: 19 db
Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz
20A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Induló teljesítmény (LE): 2,0
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 19
XL Directional befúvók: 1
Standard Single Rotary befúvók: 2
Standard Directional befúvók: 2
Directional Precision befúvók: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás: 30
Megvilágított Vidro™ vízesés
Külső világítás

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

Az ülések íves, kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, meglepődünk milyen kényelmesek még száraz körülmények között is. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, és a sorozat teljesítményben nem marad el a Highlife jakuzziktól. Ezek a modellek változatosan, átgondoltan bővítik a kisebbektől a nagyobbak felé a medencék  masszázsszolgáltatásait.

TÖKÉLETES KOMFORT KISEBB MEDENCÉBEN!

Ha megnézzük ezt a Limelight Beam jakuzzit, akkor láthatjuk, hogy igen különleges az elrendezése, mert szinte szemből helyezkednek el benne az ülőhelyek. A több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

A LIMELIGHT MASSZÁZSBEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst a folyamatos újításokkal fejlesztésekkel, olyannyira, hogy nem túlzás azt állítani, hogy sereghajtó a masszázsmedence gyártók világában. A masszázsbefúvók különbözőek lehetnek, és mind más-és-más célt szolgál, illetve a célnak megfelelően kerül kialakításra. A talpmasszázs fúvókák erősebbek, és például a vádlit masszírozók finomabb működésűek. A HotSpring fejlesztéseit szabadalommal védi.

Az izmok erőteljes, határozott masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

A kisebb méretű forgó fúvókák más hatást okoznak, mert kisebb kerületen forognak, így kisebb testfelület masszírozására szolgálnak!

A Standard befúvók közepes méretűek, és nagy hatékonysággal áramoltatják a vizet, mellyel jellemző módon a hátunkat masszírozzuk.

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyek a lagalapvetőbb típust jelentik a jakuzzik esetén.

A nagy méretű masszázsbefúvó intenzív masszázsélményt garantál, mely nagy felületen képes masszírozni ellazítandó hátizmainkat.

Alapfúvókának számít a közepes méretű klasszi­kus rotary jet, ami kiegészíti nagyobb mé­retű társát, és egyedi masszázs­élményt garantál.

Az XL Dual jelző arra utal, hogy a befúvó egyszerre két vízsugarat forgat körbe, így érzetben kétszeres frekvencián masszírozza fáradt izmainkat.

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.